Január 6-án érkezik a Beats Before Midnight harmadik alkalma!

2023. december 19. 09:19 - Girlinthemirror_music

bbm3_tixa.jpg

A Beats Before Midnight egy zeneileg nagyon nyitott, büszkén eklektikus koncertsorozat, ahol ezúttal a feltörekvő női előadóké a főszerep. Az R&B, EDM, shoegaze és hyperpop műfajokat játszó fellépőket a zenéhez és a közönséghez való pozitív, elfogadó és sokszínűséget ünneplő viszony köti össze. Szeretettel várnak mindenkit, akik nyitottak az új élményekre, szívesen beszélgetnek az előadókkal, szeretnek új barátságokat kötni, vagy mindig is szerettek volna, de eddig nem találták meg a közegüket.

Az este fellépői: a Berlinben élő, erdélyi származású PUZZLS, aki korlátok nélkül zsonglőrködik mind a szavakkal, mind a zenei műfajokkal, a felfújható medencében ülő plüssállatoknak zenélő Girl in the mirror, és az álomszerű elektronikus zenét játszó Kkoneko, aki gitárosokkal bővített felállásában shoegaze és dreampop vibe-okat szállít. Különleges vendégek: a maga műfaját mermaid-core-ként definiáló énekes-dalszerző-producer ROSE MAY, az érzékiséget finom esti hangulatokkal és egzotikus tánccal ötvöző SARSHA és a Kuala Lumpurban zenei producerként végzett, modern R&B vonalon mozgó ANAM ARIA.

Az esemény egyik különlegessége a sima és támogatói jegyek mellett kínált egyedi dalos csomag, amely megvásárlásával egy saját, a fellépők által elkészített dalt vásárolhat meg a kísérletezésre nyitott támogató.

Hol találod meg a rendezvényt?

Időpont: 2024. január 6. (szombat), 20:00–24:00

Helyszín: Három Holló, Budapest, Piarista köz 1.

MEGHALLGATOM A FELLÉPŐK DALAIT >>

LECSEKKOLOM A FB-ESEMÉNYT >>

DÖNTÖTTEM, MÁR VESZEM IS A JEGYEM A TIXÁN >>

komment
süti beállítások módosítása