Hamarosan érkezik az első Beats Before Midnight

2022. június 17. 08:43 - Girlinthemirror_music

beats_before_tixa_1.jpg

Új zenei eseménysorozat indul Budapesten Beats Before Midnight, avagy Éjfél előtti ritmusok néven – az első alkalmát a Három Hollóban rendezik meg. A Beats Before Midnight egy olyan új kezdeményezés, amely a magyar zenei szcéna elektronikus és indie zenészeinek biztosít fellépési lehetőséget.

„A projekt úgy jutott eszembe, hogy az utóbbi időben felfedeztem sok tehetséges indie zenészt, akiknek a számait nap mint nap hallgatom, és úgy láttam, nem nagyon van fellépési lehetőségük, és szerettem volna meghallgatni őket élőben, szóval lefoglaltam egy termet, meghívtam őket, és most itt vagyunk. Hiányzott számomra a helyi közösség, ahol meghallgathatjuk és inspirálhatjuk egymást.” – írja a szervező, Girl in the mirror.

A rendezvény elsőként hozza el Magyarországra Berlinből a chill zenét játszó, énekes-dalszerző Nick Jacobst. A Szimpla kertes Lemming-program után másodszorra tér vissza Budapestre az R&B-t, az EDM-et és a lágy énekszólamokat vegyítő Puzzls, de jön az afro beatek magyarországi úttörője, Dubem K, illetve a Budapesten most először bemutatkozó, erőteljes EDM-et zenekari elemekkel ötvöző ARGONE is. A koncerten fellép a külföldről frissen hazaköltözött, hegedűvel megspékelt ambientet játszó Arulei, valamint 2ana [Diána] csellókíséretével a változatos elektronikus beateket készítő, és azokra éneklő Girl in the mirror, ám most főleg a 140+ bpm-es dalait hozza.

LÉGY RÉSZESE TE IS!

 

Még több Beats Before Midnight a Facebookon és az Instagramon!

süti beállítások módosítása